Akuten

Ska det aldrig ta slut?

Idag kräktes Mira mängder när hon fick i sig sin penicilin. Så jag fick ringa bvc för att kolla om dom hade ngn annan sort men det fanns inte så vi skulle fortsätta testa. Men sen sov fröken nästan hela dagen och plötsligt fick hon 38 graders feber. Läkaren hade ju sagt till oss att åka in omedelbart om det blev feber eftersom UVI då hade kunnat gå upp till njurarna, så det gjorde vi. Och det är en historia för sig själv eftersom bilen var på Fredriks jobb och bilstolen med.
När vi kom in på BUS var där 10 barn före och det kom två akutfall när vi väntade. Mira blev mer och mer hängig medans vi satt där så dom tog in oss på ett rum.

Då kom läkaren och vände upp och ner på min lilla värld.. Hon tror inte att Mira haft UVI överhuvudtaget! Så nu ska vi lämna in nytt prov i morgon och åka till Eslöv för utredning av njurarna. Febern trodde hon kom från Miras hals som var röd och full av beläggning. Men va f*n, varför så olika besked beroende på vilken läkare man kommer till????

Innan på dagen var vi ute i härliga solen och gick. Det var riktigt varmt och skönt. På eftermiddagen hade Gabriel Drop-In på skolan och alla hans klasskompisar blev överlyckliga när Mira kom (stackars henne....)


Hjälper du brossan att sälja lotter?


Kommentarer
Postat av: Ellen

Nämen lilla gumman.. :( Måtte ni snart få korrekt svar på vad som är fel! Hemskt att läsa vilka turer hon/ni gjort..Kramis

2010-04-16 @ 18:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0