Diestistbesök

Barnläkaren från akuten ringde idag, jag blev minst sagt förvånad för det tillhör inte vanligheten! Hon hade funderat och varit orolig för Mira så hon ville ringa och kolla hur det var med henne! Men åååå va gulligt!!!
Läkaren hade fått journalerna från vårdcentralen och sa att Mira med all säkerhet hade en UVI första omgången men inte den sista. Detta trodde hon eftersom det var två olika bakterier på odlingarna. Vi diskuterade även hennes pågående feber. På tisdag är det denna underbara läkare vi ska träffa!! TOPPEN!!

På förmiddagen var vi på sjukhuset för att få information om Miras allergi och vad vi kan ge henne och inte.. Det var verkligen intressant och vi fick en massa bra tips!

Mira var verkligen piggare idag så vi åkte och köpte en bilbarnstol till henne, 2700 kr!!!! Herregud vad det ska kosta! Jag och Fredrik var överens, det ska vara säkert sen får det kosta vad det kostar. Jag handlar gärna på Babyproffsen i Lund för dom är ärliga, trevliga och har ett otroligt servicetänk. Vi har handlat det mesta till Mira där och är supernöjda! Vi fick en ny blöjhink som gick sönder ganska snabbt. Nu är vi fattiga men vet att Mira sitter bra och säkert i bilen i alla fall!

Sen åkte vi och träffade mormor och gamla mormor på Burlöv centrum och åt lunch med dom där, Mira fick världens sötaste mössa av gamlamormor =)

¨


På kvällen var vi hemma och moster Helen kom och hälsade på. Lilla Mirakel blev varm och gnällig så det var ny alvedon och då fick hon ett stort leende på läpparna och massa spring i benen.


Kommentarer
Postat av: Helen

En sådan söt unge hon är...och jösses vad hon kan steppa framåt i gåstolen!

2010-04-17 @ 00:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0