Jag är rädd!

Idag fick vi gå upp "tidigt" eftersom vi skulle på föräldrarutbildning. Idag pratade vi om smakportioner och att det snart är dags att börja med det. Lite ångest att tiden går så fort, men när man ser att hon är så med nu så känns det lite kul samtidigt. Det är ju ett barn! Skriken har ändrats och hon höjer tonen när man nochalerar henne. Går vi ifrån henne så kallar hon. Underbart! Efter utbildningen gick vi alla 10 mammor till det nyöppnade konditoriet i Veberöd och fikade. Åkte och lämnade storasyskonen på tåget. Mira fick sitta i sin bärsele och var helt chockad av allt om hände runt henne. Som tack kräkte hon ner oss båda... Sprang inom en leksaksaffär och köpte ngt kul som hon leker med just nu (försöker äta upp....). Har inte så mycket leksaker så det är roligt att köpa något litet då och då. Hon behöver inte en massa heller.

Något nytt är att hon börjat bli rädd för saker, en person som sitter en bit bort som hon inte ser tillräckligt tydligt. Underläppen darrar och hon gnäller/skriker som bara den. Det var detsamma med julgranen så den fick vi flytta, men nu är det personer. Samtidigt är hon lite knäpp för hon kan inte sluta titta heller.

Varje dag har vi en liten "sångstund" då hennes mamma försöker sig på att sjunga... Nu ler hon med hela ansiktet och försöker sjunga hon med. När "vi" sjunger I ett hus så gör vi rörelser med benen istället för händerna och nu "skuttar" hon när jag börjar bröla sången. Lilla Älskunge!

 Lite rädd eller bara koncentrerad?

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hihi, känner igen det där med darrande underläpp, så himla gulligt :) Samtidigt som man tycker lite synd om liten. Händer Alvin oftast om man närmar sig lite för fort eller om man ruskar på håret framför honom :) Fast han ger liksom inte mycket ljud av sig, spänner sig väl så hårt att det inte kommer ut.. men lite gråt blir det nog och en och annan tår.

2010-01-15 @ 22:21:20
Postat av: Malin

Jaaaa dom är så söta när dom gör det!! Man tycker ju synd om dom med =) Ska vi ses snart?? Tar mig gärna till center syd, kram

2010-01-15 @ 22:46:46
URL: http://mirakelmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0