Mormor gästbloggar

Jag har kommit på en regel.. att den som passat Mira måste blogga! Så nu kommer ett gästinlägg från mormor Bodil:

I dag har Mira varit hos mormor och morfar då mamma pluggat. Hon har med sitt speciella språk och med det lilla pekfingret fört fram riktlinjerna hur hon vill ha det när hon är på besök. Tro inte att det skall promeneras på egen hand……nää, då slänger man sig på knäna och gnäller som en liten hundvalp och plirar med ögonen…….klart att morfar förbarmar sig, tar upp den lilla damen och bär runt henne dit det lilla fingret pekar….
Efter ett par timmars sömn ute i vagnen var det dags att tömma en överfull illaluktande bajsblöja. Därefter njöt damen en stund i det stora badkaret tills det bubblade högljutt och vattnet blev en aning sörjigt……Kvickt upp med damen och in under duschen.

Nybadad och fin lagade hon mat tillsammans med mormor på sin egen lilla spis.

I väntan på mamma och syskonen blev det mys framför TV:n tillsammans med morfar.

Mira hade jättemycket att berätta då dom dök upp och hon höjde rösten ett flertal gånger så att alla fick klart för sig att det var hennes ord som gällde…..

Söta lilla goa smula!

Kram från mormor och morfar


Kommentarer
Postat av: Helen

hahha....ja det blir ju enkelt...det blir ju bara du som gästbloggar då! Du är ju den enda som är betrodd med den äran;-)



Kan tänka mig att ni hade det jätte mysigt hela dagen. Goa underbaraste lilla Mira mirakel. Hela hon är ljuvlig.......med eller utan bajsblöja!

2011-01-12 @ 22:40:40
Postat av: Fnulan

surballe... kom och ta ungen då ;)

2011-01-13 @ 12:50:34
URL: http://www.fnulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0