Oj gjorde jag det där?

Mira lekte i köket och fick tag på ett spagetti paket, allt flög ut på golvet och hon såg mäkta chockad ut. Men duktiga tösen började städa upp efter sig! Och visst är hon fin i sin lilla tomteklänning som hon sprang runt med!


Vi var hos doktorn idag, i morgon är det en vecka med feber. SOm tur är var där inget utan "Bara" vatten i öronen, det är rör som gäller för att få bort det. Så i morgon ska vi ringa och skynda på operation. Annars har hon varit piggare idag men lika mammig-

FÖRLÅT

För att jag inte svarat på era kommenter ni som är så duktiga att skriva! Men med två tentor och en sjuk Mira blir inget gjort! Nu ska jag skärpa mig, för är ni duktiga får jag visa attd et betyder ngt, för det gör det MASSOR!

Mira är ff sjuk och i morgon får det nog bli doktorn. Antingen är det halsen eller öronen, dag fem med feber. Jag kan inte gå två meter ifrån henne.
Nu går hon runt och säger KACKA till allt, och vi tror att det är tack tack, för att hon ska få saker. För hon pekar på saker och säger KAKA. Söta unge! Och allt ska hon hänga om halsen, hörlurar och väskor.Sjuka huset!

Igår fredag var Gabriel och Mira jätte¨dålig. Mira sov en halvtimme och resten av tiden skrek hon efter mig! Suck.. denna mamman har bara två tentor att fixa! Typsikt! Nä alla sjuka får hålla sig borta från primadonnan!Stackars sjuklingar!


Mira har varit hemma idag från dagis, igen...

img_3604 (MMS)

Mira har varit hemma idag från dagis, igen!! Hon kan ju inte träffa folk som är sjuka när hon är så känslig som hon är! Tråkigt för henne att inte få va frisk. Nu sover hon i din vagn bredvid mig och jag hör hur det piper när hon andas och andningen är djup och med hela magen som rör sig hårt. IInnan hade hon riktig feberfrossa och skakade i hela kroppen. Hostan låter hemsk!!


Sjuk igen suck! Helt hopplöst!

img_6979 (MMS)

Sjuk igen suck! Helt hopplöst!


Morgonmys med brossan som har lov

img_7566 (MMS)

Morgonmys med brossan som har lov


Mira är på strålande humör!

Men nu på kvällen hostar hon som en tok och snorar! Suck, jag orkar inte med mer sjukt! Jag har två tentor att skriva och det är så typiskt!
Hon har i alla fall haft en toppendag på dagis och personalen tycker att hon är så go!


Hemma igen!

Det har varit mysiga dagar med familjen i Finspång! Tyvärr har inte bloggandet tagits på allvar direkt. Det är alltid spring och farande hit och dit. Tyvärr alldeles för lite tid till alla där uppe!

Resan upp gick bra och Mira sov mest hela vägen. Hon var lite blyg för farmor och farfar i början men det gick över i ett naffs sen fick dom inte vara ifred för henne utan hon sprang där men händerna i luften och skulle upp. Milton och hon lekte för fulla muggar!
På begravningen fick jag mest gå runt med Mira i kyrkan men hon lekte och var nöjd. Blöjan stank efter ett tag så då var det bra att vi kunde hålla oss undan.

På fredagen var vi i stan och shoppade, på lördagen träffade vi Emil och bowlade med familjen. På söndagen var det en lång resa hem men det gick så bra så.

Tack Marie-Louise för dina kommentarer!! Fast du inte "känner" oss är du så gullig och kommenterar så ofta!

Här kommer massor med bilder!

I väntan på ärtsoppan!


Kusinen fick jobba hårtTufft med all lek, mest för farfar tror jag!

På väg hem igen. Skönt att slippa -22 och ...

img_3549 (MMS)

På väg hem igen. Skönt att slippa -22 och all snö men synd att lämna familjen.


Fika hos moster Kicki. Väljer från två tal...

img_8306 (MMS)

Fika hos moster Kicki. Väljer från två tallrikar! Där det är godast äter jag!


Shopping är kul!!

img_5882 (MMS)

Shopping är kul!!


Fina kusin Milton! mysigt med lek och bus....

img_0337 (MMS)

Fina kusin Milton! mysigt med lek och bus. Idag har vi varit på begravning och Mira fick vara en bit bort och leka och läsa böcker


Tröttsamt att åka bil!

img_2694 (MMS)

Tröttsamt att åka bil!


Liten tapper magsjuk tjej med rallyfart i ...

img_4744 (MMS)

Liten tapper magsjuk tjej med rallyfart i rumpan! Har inte fått i dig ngt på hela dagen. Hoppas det blir bättre i morgon!


Alla hjärtans!

Å Mira är verkligen ett litet hjärta!

Blev så ledsen på dagis men nu har det väl gått upp för henne att det är där hon ska vara! Hon hade sovit nästan tre timmar idag! När hon kom hem ropade hon på Gagga! Nu bubblar det massa ord! SKoj!
Moster kom med en present för att det var alla hjärtans dag, får visa foto i morgon för det hann vi inte med för Mira somnade som en stock.

Vi bakade kärleksmums och Mira hjälpte till med disken!

Pappa skulle äta sin glass han inte åt igå...

img_5704 (MMS)

Pappa skulle äta sin glass han inte åt igår. Genast hoppade Mira upp till honom och flirtade in sig! Och se hon lyckades ... igen


Ägg är mums! Feber igen,...

img_1592 (MMS)

Ägg är mums! Feber igen,...


Kul med Ikea!!

img_5603 (MMS)

Kul med Ikea!!


Ledsen Mira

Det var inte riktigt roligt att komma till dagis idag men det var ju ingen fröken från hennes avdelning som tog emot. När jag hämtade berätta dom att hon varit hängig och sovit i två omgångar, men ingen feber. När vi kom hem förstod jag varför, magen... suck att hon är så hård i magen. Efter det var hon på så gott humör så.

Idag får vi gratulera Farmor på födelsedagen!


Moster hämtade på dagis

Det går bra att lämna nu! Ledsen i en minut det är allt!
Idag följde Milla med och hämtade på dagis och stannade och lekte en stund. Mira är så trött på dagis så dom måste lägga henne innan maten. Stackars liten


Lik pappa`? Dom säger det i alla fall


Slarvigt!

Ingen bloggning igår men denna mamma var och roade sig och pappan är inte så glad för att blogga ;)

Morfar fick hämta på dagis igår och det var första gången i hans liv! Duktig morfar! Mira hade blivit så glad så när han kom med Gabriel. Hon hade varit lite ledsen på dagis på dagen och trött.
På kvällen var det middag och bad hos mormor och morfar sen mys med pappa.
Idag fick hon äta frukost på dagis första gången och jag hämtade redan vid två, hon hade somnat vid maten för hon var så trött så trött. SÅ är det när man är vaken på nätterna!!!! Grrrrrrrr


Moster stövlar är så roliga att ta på sig!

Dagis igen!

Idag fick Mira äntligen komma till dagis igen! Trist att hon blev sjuk när vi var i gång. Men men... så är dagislivet. Hon var vaken på natten igen och jag håller på att bli tokig och Mira var jättetrött på dagis sa fröknarna. När hon kom hem somnade hon på golvet :O


 Kalas tjej hos mormor

 Hon visste precis hur man bär en väska, vinkade glatt hejdå =)


Heja Gabrel! Han gjorde två mål och Mira s...

img_7107 (MMS)

Heja Gabrel! Han gjorde två mål och Mira surade när han bara sprang och inte hade tid med henne


Vi var på fotboll och Mira hittade en snyg...

img_0597 (MMS)

Vi var på fotboll och Mira hittade en snygging men han ville inte pussas :(


Spännande med melodifestivalen

img_8494 (MMS)

Spännande med melodifestivalen


Trött primadonna!! Så är det när man är va...

img_0055 (MMS)

Trött primadonna!! Så är det när man är vaken hela nätterna istället för att sova som man ska! Idag har vi firat Gabriel så det kommer fler bilder i morgon


En bestämd dam!

Idag hade vi möte med mormors jobb och Mira fick ju följa med såklart! Det var inget att be för. Men hon åt sen sov hon.

På kvällen var hon så trött så trött och det är väl inte konstigt med tanke på hur lite hon sov på natten. När vi åt middag så var hon så söt, hon  korsade armarna och såg mkt bestämd ut! Precis som "så det så".
Gulleplutten vet vad hon vill och ska! Envis som... ja som vem?


Mira fick en ny bok av mormor som tröst

img_9716 (MMS)

Mira fick en ny bok av mormor som tröst


Liten sjuk tjej! Kräktes slem ett par ggr ...

img_0292 (MMS)

Liten sjuk tjej! Kräktes slem ett par ggr i natt och varit vaken mestadels. Gick till doktorn och det var dubbelsidig öroninflammation. Stackars!!


Idag var Mira hos mormor och morfar när ja...

img_3161 (MMS)

Idag var Mira hos mormor och morfar när jag var på föreläsning. Hon va hängig och förkyld och röd i ögonen. Tyvärr alldeles förstoppad igen! Morfar blev lite maillig när hon sa just morfar idag!


Om pappa är på spa vill jag också!!

img_2130 (MMS)

Om pappa är på spa vill jag också!!


RSS 2.0