Utelek

Mira är en riktig uteunge, en skitig sådan. Hon vill bara vara ute hela tiden och varje kväll måste hon bada för att bli ren. Eftersom hon älskar att bada så är det kanske därför hon smutsar ner sig ;)
Vi köpte asfaltkritor så hon har något skoj att göra!


Stora tjejen i stora sängen!

Idag ändrade vi spjälsängen till "storsäng". Mira var helt till sig! Men när hon skulle sova fick pappa följa med och ligga bredvid en stund. Vi är så vana vid att alltid bara lägga henne så det kan bli en tuff övergång.
 


På dagen var hon hos Moster Helen och badade. Sen kom Elton och Zara och lekte en stund.
Så söt hon är när hon dansar nu!! Riktigt svänger på höfterna och mimar!Elton är inte lika road som Mira =)

Midsommar 2011

Ja dåligt med uppdatering men min egen blogg har fått ett riktigt uppsving såjag har fått koncentrera mig på den lite grand. Men nu ska ni få massa bilder =)
Mira pratar, pratar och pratar! Leker och skojar! Hon är så himla rolig nu men nu måste man uppfostra, massa Nej blir det! Men så ska det va! Vi är lediga för sommaren, tio hela veckor ska hon vara hemma med oss. Förra veckan var hon hemma hos farmor och farfar i tre dagar utan oss. Duktig tjej!Gott med midsommarmat, Mira äter helst potatis, HELA TIDENLite bad blev det i mosters poolVi åkte en helg till Skedvistrand där vi bada och lekte, Mira blev lite förälskad i VincentHon gjorde allt han gjorde och han gjorde allt för henneSe dessa blickarMira njöt av allt som hände och alla som ville gosa med henne
Sen åkte vi till farmor och farfar och lekte massor med kusin Milton

RSS 2.0