Sötnosen bara pratar

Och skäller, styr och ställer! Nu gäller det att uppfostra lilla Donnan!!! Speciellt ska vi uppfostra henne som en sann MFF:are!!! Mot pappas vilja ;)


Glass

Mira har lärt sig vart glassen finns.... och varenda gång vi öppnar frysen tror hon att det är dags. Tror ni det blir ramaskri när hon förstår att det inte är det vi ska ta!
Idag var MIra på dagis igen. Hon fick va hemma igår efter tre dagars heshet ville dom kolla att det inte var halsfluss, men det var det inte =)Helt plötsligt blev shopping roligt!!

Första utomusbadet för i år!

På morgonen skrek Mira efter BUUUUUUUULLEEEEEEEEEEEE, söta!! Igår var det vårmarknad i Veberöd och vi gick en liten runda, det var supervarmt och gott. Hemma hos moster blev det sen första badet i hennes pool utomhus. Den ungen älskar verkligen att bada! Lucas badade med henne =)

 

Toaletten är skoj!

Mira är en stor tjej tror hon. Nu fixar hon med sin toalettring och drar ner byxorna och ska sitta på toaletten. Sen sitter hon där och ser glad ut och tar lite papper och ska torka sig. Inte är det för att hon ska kissa eller bajja men att leka fram toalettbesök är väl bra!


Ta papper nu mamma?

Detta är det roligaste!

Torka fram...

Torka bak

Åsså spola!

Med mostrarna

I morse var Mira trött.. varit vaken tre timmar i natt så det va inte konstigt.
Mostrarna hämtade henne på dagis och åkte hem till gamlamormor som fyller år. Mysigt!!


Helg och massa dans

Mira vill dansa heeela tiden och lyssna på musik =) Så söt, ska lägga in ett videoklipp i morgon. Hon bubblar nya ord och pratar massa. Goa unge!!
Dåligt!

Usch vad hemsk mamma som inte bloggar men hon har varit sjukt självupptagen!!!
Nu kommer en kalvakad med bilder och det är sista gången ni kan se om ni inte begärt att få lösenord =)


Fina sandlådan


Härligt med sol och nakenspring i trädgården


Mira gillar ris!


Skånes djurpark

Idag var vi på Skånes Djurpark och Mira sken som en solstråle! Jag var tvungen att åka hem men Mira stannade med mormor och morfar. Jag tror att morfarn gillade det mer än Mira ;)Idag kom moster Helen på besök och vad gjorde Mira, jo skulle klä pöå sig och följa med henne. Tycker hon inte om att vara hemma???
Sen såg hon blomsterflickan Fiffi på bild och sa flera ggr Fiffi fiffi =) Ååååå duktiga!!!!

Mys med mormor hela dagen!!

img_2188 (MMS)

Mys med mormor hela dagen!!


Trött efter Valborg

Det var en seg tjej idag! Och ögat är inte riktigt bra än.
När moster Milla kom idag skulle hon med henne hem,. tog sin jacka och hjälm och pekade på dörren, JACKA sa hon flera ggr. Millas hjärta smälte... som isglass i öken.....


Liten ledsen tjej

Igår fick Mira ngt i ögat och kunde inte se ngt alls, satt med sin lilla snutte framför ett svullet, rött och rinnande öga. Vi sköljde och trodde de skulle hjälpa men i morse såg vi att det inte hade blivit bättre utan värre.
Det blev ett besök hos fabror doktorn och penicilin till ögat eftersom det var så inflammerat.
På förmiddagen var moster Helen här och när hon skulle gå klädde Mira på sig och pekade på vagnen och skulle följa med, moster kunde ju inte säga nej...
På välborgskvällen åt vi en god middag hos familjen Olsson och Mira trivdes med sina kusiners bus.Lite glass som tröst såklart!


RSS 2.0