Treåring

Äntligen fyllde jag tre år, jag känner mig jättestor och bestämmer allt. Mamma och pappa säger att jag är något som heter trotsig, jag förstår inte vad det är alls. 
På lördagen hade vi kalas med släkten, jag fick massor med grejer. Men fatta en grej, jag fick en Barbie som sjunger. Mamma gär fula miner varje gång hon hör den, den som sjunger så vackert. Sen fick jag ett barbiehus av mormor och morfar, skitcoolt. Alla kallade när det var mat men herregud, jag hade inte tid med det, inte ens tårtan. Jag fick en cd-spelare av farmor och farfar med, coolt!
 
På måndagen när det var min riktiga födelsedag så sjöng dom på dagis och jag bjöd på glass. Mamma köpte det fast man egentligen inte får, hon är ganska busig. På kvällen åkte vi till Leos lekland och sen till Donalds och åt "tommes". MUMS. Av familjen fick jag en barbiebil, skivor, böcker och massa annat smått. Gillar när det är många paket!

Min morsa alltså......

.....hon gör allt för att slippa träna.. Idag kom hon och hämtade mig på dagis UTAN gympa kläder. Lätt fixat, jag började tjuta för att hon skulle få dåligt samvete och fixa till det.Så jag fick gympa i min klänning. Jag var snyggast där. Morsan var nog varmast för hon hade skinnbrallor på sig, dumt.... Därför var jag tvungen att springa extra mycket för att retas och ge igen! 

Med surmorsan på stan

Hon är lite gnällig min mamma. Hon gnäller när jag tränar och gympar i affärer. Det fattar väl alla att det är viktigt för en treåring att få frihet att springa var man vill och dra ner allt som kommer i vägen.

Och igår tvingade surmorsan mig till Tandläkaren. Hallå så löjligt! Vadå räkna tänderna.. Kan väl alla? Jag räknade innan och hade 72 stycken typ.

Och lördagsgodis fick jag inget för att inte hon äter nått. Skit åssåTjohoo

Jag har världens coolaste morsa! Hon låg och drog sig i sin säng så jag smög upp i tv-rummet för jag visste en hemlig gömma med chips i. JA dom var kvar..Så eftersom morsan är så lat så fick jag fixa frullen själv. Hon ska vara stolt! 
När hon kom såg hon sådär sträng och surig ut så då tog jag fram mitt starka kort, mammas favorit leende och hundögonen... Det funkade... hon log med! 
imageimage

Kafferep och massa kacklande (tanter) höns!

Men oj vad min mamma har slarvat, hon bara bloggar på sin egen blogg hela tiden! Jag får väl ta över jag! Nu är bloggen min och mamma kan sköta sitt!
 
Jag får följa med på så mycket roligt hela tiden och i lördags åkte jag med mamma och Cornelia på kafferep. Alla tanter kom med hattar och handskar. Sen förstår jag inte för alla kom med massor med kakor, ska tanter verkligen äta sånt? Mamma säger alltid att hon är tjock, då ska hon väl inte stoppa i sig 20 sorters onyttigheter? Dumt.....
 
Alla frossade på kakor och jag frossade på hallonbuskarna, det var rediga grejer det! MUMS fillibabba. Sen skulle man tvingas göra en cupcake, jag gjorde såklart den finaste av alla och kommer att vinna ett grymt pris!
Mira gör cupcakes
 
Nu tvingar mamma mig att skriva en massa reklam, okej då... bara för att jag ska vinna så är det okej!
 
Puss från Mira snart tre år!
 
MASSA fina vinster som alla kunde vinna! 
Skålar, muggar, gratängformar, tallrikar mjölkkanna sockerkaksform från Gerbera
En dags spa på Ystad Spa & Konference
Två set med espresso bryggare och fyra muggar från Herstral
Cupcakes spritsar från Roswi
Ett paket från Ramlösa Lakritsfabrik
Skålar och fat från Nybro glasbruk,
Två set med kläder från Röhnisch
En STOOOR Tomte från Nääsgränsgården
Muggar och fat från Villroy & boch
Ugglans familjekalender Barntavlor.se
Sockerskrubb från  C Skincare
Bok från ICA förlaget
Och säkert mera jag glömt….
Övriga sponsorer: FoHBodumTassimo,
 

Och alla tanter fick naturligtvis en fantastisk goodiebag:
Trosor från Röhnisch
Fyra skålar från Careb.
Tidningen Mat & Hälsa
Tidningen Hembakat
iPhoneskal, hörlurar, Lari Änglar skal från Logoskal
Cupcakes kit från FoH
Kökshandduk från FoH
Vispskål från FoH
 
Men HAHA jag fick en egen mycket bättre från Careb med Tommee tippee grejer så det så!

RSS 2.0