Kan stå själv....

100media_imag003 (MMS)

Kan stå själv....


Idag var det fint väder och solen strålade...

100media_imag003 (MMS)

Idag var det fint väder och solen strålade ikapp med Mira. Jag har varit orolig för hennes öron för det verkat som att hon haft jätteont emellanåt. Och vi behövde mer medicin för urinvägarna eftersom läkaren räknat fel, så det var till att åka till Borgholm. Ena örat var fint men det andra var rött och en inflammation på gång så det v blir att stoppa förloppet med nasspray och alvedon. Stackars liten


Idag regnar det igen och golvet är blött. ...

100media_imag003 (MMS)

Idag regnar det igen och golvet är blött. Så vi får sitta i resesangen och leka. I kväll ska vi äta middag med fredriks familj på Öland. Nu vill vi kunna bada.


Varit ute o fyndat skor med farmor, farfar...

100media_imag002 (MMS)

Varit ute o fyndat skor med farmor, farfar, faster, farbror o kusin. Nu regnar det tyvärr så får vara inne i förtältet o leka nu... Pappa ska snart börja med maten. Hoppas han slipper detta skyfallet.


På räkfrossa med Familjen Martinsson. Det ...

mms_img73447 (MMS)

På räkfrossa med Familjen Martinsson. Det bästa är trubaduren som spelar så Mira kan sjunga med. Idag har vi varit på stranden.


Man får verkligen kämpa för leksakerna! Me...

mms_img53156 (MMS)

Man får verkligen kämpa för leksakerna! Men stolt och mallig blir man när det går bra.


Första gången på snabbmatkedja.. Mira njut...

100media_imag002 (MMS)

Första gången på snabbmatkedja.. Mira njuter..;)


Tråkigt idag!



Lilla Mira är otålig idag. Mamma och pappa har inte riktigt tid med henne och det märker hon! Moster kom och underhöll henne en stund sen somnade hon.

Idag "åt" hon med sked, det gick sisådär men söt var hon när hon försökte och kladdigt var det efteråt, men så får det vara. Kladd räknar vi med och hon blir så mallig när det går bra!


Stackars Mira Nu är vi på IKEA och hon få...

100media_imag001 (MMS)

Stackars Mira Nu är vi på IKEA och hon får ingen god mat mer än pappas tumme.


Mira kan imse vimse!

Ganska mallig faktiskt för stranden jag tar släkt och vänner till, Sandhammaren har blivit utsedd till Sveriges bästa enligt DN! Helt underbar och där var vi idag.
Mira sov mest i vagnen så det blev ganska lugnt. Jag ville inte att hon skulle bada eftersom det var så kallt i vattnet.

Julia var kvar hos oss så flickorna "lekte" lite. Och idag gjorde Mira Imse vimse spindel rörelser! DUKTIG!!!

 Mira äter som en häst när hon får äta själv. Det blir duschen efter varje måltid....

Massa skoj idag!

Melvin kom förbi och lekte en stund med Mira, sen åkte ci och badade hos Moster Milla.
På kvällen kom fina Julia och hälsade på med sin familj. Vi åt gott sen åkte vi till en badplats så att gästerna fick svalka av sig lite.

Mira försökter äta själv.. mat  fick hon i sig, men hur hon såg ut var en annan sak ;)
 FIna Melvin

 Kan själv...

 Söta kompis Julia 1 år


Sommartjejen!

Bad hos moster Milla! Inte jättefint väder men härligt att vara ute. Deras pool har 32 gradit vatten så Mira trivs och är badtokig! Hon verkligen vevar med benen så att hon kommer fram. Det bästa var ju att pappa Fredrik också var med och kunde simma med henne.

 Men hallåå låt mig få komma i vattnet!

 Byter badkläder ofta för urinvägarnas skull

 Jag kan simma!

 Va tjurig som bara den på kvällen men Lotta på Liseberg gjorde mig glad igen, och att brossan kom hem va toppen!!!

Mira kryper!

Idag gjorde hon det KRÖP! I gräset alldeles naken efter att ha kissat ner mig! Liam och Sofie fick vara med om denna fantastiska händelse!

 Kolla mamma en snygg kille!
 Kolla såhär gör man Mira!
 Ja bra, MARSH framåt bara!
 Snygga bruden, stanna här nu!
 Älskar, älskar inte..

Mira äter björnbär



Idag fick Mira smaska på björnbär..... ser mer ut som att hon har slaktat ngt djur!!

Mormor och morfar passade henne en stund när jag var på Loppis. Sen på kvällen kom hennes nya kille "Bebisen" hit och hälsade på. Hon verkligen hoppade på honom den lille stackaren, mamman blev helt förtvivlad!

10 månaders besiktning

Ännu en natt när pluttan sover gott i flera timmar, det är när hennes säng står inne på hennes eget rum! Idag var vi hos moster Kamilla och badade hela dagen. Det är inte klokt vad hon gillar det!

På eftermiddagen var vi på BVC för 10 månaders kontroll, allt va toppen! 72 cm lång och 8050 i vikt. Hon har inte gått upp på två veckor men hon är mer aktiv och varit sjuk så det är kanske därför. Idag skulle hon klara ta pncettgrepp, klappa, vinka och resa sig.

På kvällen var vi hos Miras kompis Melvin och lekte en stund. Mira sov mest och satt och kollade förtjust efter honom (inte konstigt med det guda lockiga håret han har!)


Sjöbo Marknad


På natten Mira sov 13 timmar i sträck!! Någon enstaka gång fick jag sätta in nappen men de va allt. Skönt!!Idag var det trist väder, varmt men mulet, så vi stannade hemma och pysslade lite.

På kvällen var vi en liten runda på Sjöbo Marknad och Mira satt och "lekte" med ett annat barn när vi satt och åt. Dom skrattade och vinkade åt varandra, så sött så man nästan dog!! Marknaden var ngt spännande och sova gick inte!


Gammalt kort från Västra Hamnen


Goaste unge!

Idag var vi på lunch med mina arbetskamrater på ett fantastiskt ställe som heter Långa Bryggan. Mira charmade som vanligt dom flesta.
Jag stannade på stranden en stund och sen åkte vi och fikade med Fredrik på hans jobb. På kvällen var vi hos Kamilla och badade, och denna lilla fisk! Hon är helt tokig i vatten! Helt plötsligt så kräkte hon i vattnet och blev helt vansinnig när vi plockade upp henne.

 redo för stranden Tur att katten är snäll...
 Gullisar!

Njurkontroll

Idag gjorde vi ultraljud på Miras njurar och allt såg jättefint ut! Skönt!! Nu får vi hoppas att kontraströntgen är lika bra och att vi får en tid snart.

Efter sjukhuset var vi på shoppingtur i Arlöv och handlade lite kläder och annat inför campinglivet. Mira ville absolut inte äta på kvällen och sen förstod vi varför, magen... suck... Efter maten gick vi en promenad och då somnade hon gott sötnosen.

Lomma Beach!

Ja, det blev inte så mkt mer annorlunda från de andra dagarna den senaste tiden.. Det blev stranden igen. Nu var vi i Lomma som på ett sätt var mkt bättre än Beddinge, vattnet är JÄTTE varmt och det är långgrunt så Mira badade massor. På de andra ställena så är det kallt som bara den i vattnet men inte alls så mkt folk som i Lomma. Där ligger man ju nästan ovanpå varandra för att få plats!


Mira var lycklig trots allt folk, hon fick ju bada! Hela dagen har hon låtit som följande mammamamamammamamma =) På kvällen var vi hos mormor och morfar och åt lite sill och potatis, mums!


Underbara sommardagar!


Andra dagen vid stranden och det är bara helt underbart, snällaste bebisen i världen gör det verkligen lätt! Hon blir eld och lågor när hon kommer nära vattnet!

De två framtänderna som saknats tittar fram nu!


Fler fina kort Moster Helen tagit på Mira



Storasyster kom hem!

Idag var det fruktansvärt varmt! 30 grader på kvällen!

Vi var ute hela dagen nästan, Mira sover mkt när det är varmt, eller var det för att hon vaknade 03:30? Skitunge!! Möllers åkte hem idag, tomt igen! Men sen kom ju bästa Cornelia hem.

Nu sätter hon sig upp utan problem!

Hon sa mamma!!! TVÅ ggr!!!

Behöver ju inte berätta mer för denna dagen.. jag är så nöjd så ;)

Vi har varit på stranden och sen hos moster Kamilla och badat. Idag lyckades hon att resa sig upp själv och klättra upp för trappan.

Läkaren ringde, proverna vi tog var inte bra på Miras urin. Så nu ska hon ha sin penicilin i 10 dgr sen en annan medicin i sex veckor i förebyggande syfte. Nästa vecka ska vi åka och göra ultraljud på njurarna och eventuellt kontraströntgen efter det. Det är väl för att kontrollera så att det inte läcker vad jag förstod det som. Älskade lilltösen...


Härligt i mosters pool!


Badet och sovande Mira

Idag var vi en liten runda på badet. Mira sov och fortsatte med det hela dagen. Hon är nog tagen av penicilinen och värmen.
Hon ville nästan bara vara med mamma och faster Anna och kusin Milton gjorde allt för att trösta sötnosen!. Återigen somnade hon på golvet fast i uterummet!


Inte ens en bokstund va bra =(


Västra Hamnen

Faster Anna passade henne på morgonen så att jag fick sova en liten extra stund, gott! Skönt att dom får bekanta sig mer. I dag åkte vi till Västra Hamnen och till ett naturreservat utanför Veberöd. Mira har varit lite piggare idag och till och med ätit, skönt!!! Hon försökte klättra genom tv-rumsbordet! Duktig tjej!



 

Magen bra men allt annat skit...

Ja nu fick vi förklaringen till den jobbiga helgen. Vi vaknade i morse och mös med familjen Möller till frukost. Mira var mkt piggare än igår så jag tänkte att det börjar gå på rätt håll nu..

Vi skulle till Anna på barnspecialisterna för att prata om Miras mjölkmage, men det blev ngt helt annat. På besiktningen upptäcktes baciller i öron, hals och urinen... Så nu ska vi få tid för ultraljud och röntgen av urinröret och njurarna för att se om det "läcker" någonstans. Inte klokt att hon på 9 månader hunnit med tre öroninflammtioner och lika många urinvägsinfektioner. Måtte det vända!

På eftermiddagen tog vi en kaffe hos min kompis och sen va det mys för hela slanten med kusiner och faster/fabror.



Att man aldrig kan få sova....


Smaka på vaniljyoghurt!

Det var det enda jag fick i henne ordentligt idag och det gillades massa. Jag har fått lura henne med flaskan när hon sovit men då har hon vaknat till och gråtit. I morgon ska vi till en barnläkare för hennes mage så hon får kolla läget.

Så idag har det varit 31 grader och jag har haft ett barn på 39 grader i knät... Låt henne bli frisk!

Matvägran..

Ingen rolig dag alls! Mira vägrar att äta helt och hållet. Jag har gett henne vätskeersättning och det vill hon gärna ha, men absolut inget annat. Hon klöks och vägrar svälja, ont i halsen månne? Hon har fortfarande feber och är inte alls pigg. Men när Viktor kom och hälsade på flinade hon minsann upp sig för honom, hon vet när man måste visa sin fina sida ;)



I morgon kommer minsta kusinen hit som vi har längtat efter! Han bor ju alldeles för långt bort fina Milton!


Suck.. sjuk igen

Jag blir så trött... sjukdom efter sjukdom!! Jag förstår inte varför denna lilla ska få allt skit! Så fort vi träffat andra barn så blir hon dålig direkt. I morse var hennes ögon igenmurade, hög feber, kräktes och förkyld. Hon kräkte ner hela mig, sig själv och barnmatsgången på Willys, stackars personal... Allt hon fått i sig under dagen har kommit upp igen..
På kvällen var hon alldeles "lealös", orkade inte hålla upp huvudet och kunde inte hålla ögonen öppna. Jag ringde sjukvårdsupplysningen för ärligt talat såg det fruktansvärt obehagligt ut! Systern där var övertygad om att hon var uttorkad eftersom hon kräkt upp allt hon fått i sig, så nu har jag pumpat i henne vätskeersättning som bara den och tyckte mig ana en liten piggare tjej.

Nä nu ska vi inte träffa andra sjuka barn för nu vill vi ha en härlig semester utan att behöva vara oroliga för pluttan!


Tur pappa kan mysa!


Mira har tagit simmärke nr1

Som hon flänger runt i den lilla poolen! Nu har hon upptäckt hur kul det är att simma bröstsim! Hon tar tag i botten på poolen sen snurrar hon runt så att vattnet skvätter omkring som bara den!

Ja det har varit mkt ute idag med, och hon är helt slut av all frisk luft hon får. Sen sover hon gott i sin vagn!


RSS 2.0