Ny fin vagn!

Idag var vi..... håll i er... UTE ;) Mira badade och strålade ikapp med solen. Skönt med pappa hemma med!

Hennes nya språk får en att gapskratta! Jisses vad hon bubblar. Idag köpte vi en ny vagn till henne, nersatt från 2495 kr till 1549 kr. Det är en mindre vagn som är bra om man bara ska in och handla lite snabbt någonstans, som idag när vi var på Ikea en runda. Inte kul som småbarnsförälder alltid med dessa utlägg, men detta var ett bra köp tyckte vi! Mira var så mallig på Ikea när hon fick åka i sin fina nya vagn!


Ännu en dag med fint väder

Stackars barn som aldrig får vara inne! Det är till att vara ute från morgon till kväll och hon stormtrivs!

Idag var vi och fixade lite i trädgården och sen gick vi en runda till Alexandra och Rebecka. Hon var så trött när vi kom därifrån så hon somnade mitt under leken... 


Mira fick bada så jag kunde städa toaletten samtidigt. Hon sitter ju så fint själv nu, men naturligtvis lämnar jag inte toan...

Och idag var det favorit programmet på Tv, Lotta på Lisberg. Mira sjunger med och skrattar och hoppar. Det är total lycka!! Helt underbart att se henne. Sen läste gabriel en bok för henne och sen blev det tyst.... Jag fattade ingenting men då kom Gabriel och berättade att han lagt Mira... Duktig kille!


Lilla vampyren pratar galmatias..

Nu har fröken fått ett helt nytt språk. Det fullständigt bubblar ur munnen på henne och hon pratar till en som om man borde förstå vad som sägs.

Idag har vi varit ute i det härliga vädret. Hon saglar och bajjar ut sina nya vampyrtänder. Det har varit lite si så där med humöret men det är inte konstigt om man har ont i munnen. Miras kompis Elias kom och hälsade på.


Mira vinkar, klättrar och har fått vampyrtänder!

Nu var det längesedan jag skrev något men tiden har gått alldeles fort dessa midsommardagar! Men nu har plutt kommit en bit på vägen som ni ser på titeln på inlägget. Det är så konstigt att hon inte fått framtiänderna utan dom sidan om kommer fram istället.

Dagen innan midsommar var vi på middag och ett par vänner nere i Ystad. Dom skulle campa så vi våldgästade deras fina husvagn. I går på midsommarafton var vi hos ett par vänner här i Veberöd. Vi hade super trevligt hela dagen/kvällen. Vi var i parken på dagen och såg när alla dansade och sjöng. Vi åt picnic på en filt och mös av solstrålarna!



 Härlig sommardag!

 Åhh vad spännande!

 Vad roliga alla ser ut när dom sjunger små grodorna

 Mys med finaste pappa på midsommarafton

Midsommarfirande

Idag var vi hos mormor och firade midsommar med alla hennes brukare och assistenter, vi satt ute i solen och mös. Mira charmade alla såklart. Idag fick hon smaka på melon och blev helt tokig av lycka!
Äta annan mat är hon inte så glad för just nu men det är nog för att det gör ont i munnen.

På kvällen var vi ute en runda och gick. Mira fick träffa sin nästkusin som också heter Mira, en liten sötnos som är en månad yngre än henne. Vi träffade mostrarna med och drack en kopp kaffe i solen med Milla.


MUMS Med Melon!!! Stackars tröja bara!


Ja, ännu en utedag

Solen strålade som bäst och Mira med den. Efter en orolig natt och en näsa som rinner fastnade vi ute idag igen. Härligt, Mira trivs och jag med! Vi fick besök på förmiddagen av Linda men sen var det bara vi två som mös.

Lillplutt är mkt mer aktiv nu och kräver mer sysselsättning. Det går knappt att byta på henne eftersom hon flyger runt som en boll på skötbordet. Det är bara en sak som hjälper på henne och det är att sätta på musik.


Några dagar i Båstad

Ja det var längesedan vi skrev ngt här men vi har haft härliga dagar hos familjen Cardell i Båstad. Mira njöt av att Olle sprang omkring henne och att där var massa goa människor som gilla bebis! Hon var som en solstråle och satt/kröp på sin filt och log mest. GOA UNGE!!


Trivsamt hos Cardells och Mira fick den lilla leksaken!


Omsvärmad!

Bästisar!

Idag har vi varit ute sedan klockan 10. Mira sover så gott ute och vi får gjort lite fint. När det var Lotta på Liseberg satt Mira som förstenad och tittade, hon ÄLSKAR verkligen när det är musik. Det gick inte att få kontakt med henne, sen sjunger hon med ibland.


Här är hon supersur för att jag stör henne!


Mys med brossan till allsångsmusik!


Tack till Annika på bvc

Tyvärr ska Annika sluta, världens bästa bvc sköterska!! Alltid full koll på läget och brukar till och med höra av sig för att fråga hur det är! PUSS PÅ DIG och lycka till på ditt nya jobb som inte alls kommer att vara samma sak när inte vi kommer ;)

Så idag var vi hos Annika och sa hejdå och tack, sen var vi en runda på byn och fixade inför vår lilla semestertripp till Båstad i morgon. Det är dom tre flickorna som ger sig iväg till familjen Cardell.

Jag har inte haft ngn röst idag och Mira skrattade åt mig när jag kraxande försökte säga godmorgon. Idag har hon verkligen bubblat med mammamammmam babbababba och en massa andra konstiga bokstavskombinationer. Ett språk är på väg! När jag städade så satt hon och tittade på Pingu och skrattade hjärtligt, kan det vara att hon förstod vad han sa?

 
På fest.. ville visa Annika hur vi har det i vår familj ;)

Utedag igen.. stackars barn

Ja det blev en utedag igen... Men hon njuter ju så lilla hjärtat! Vi var ute en runda på två timmar på kvällen och hon satt så fint i vagnen och tittade! Sötaste!!!


Första badet utomhus!



Härligt och varmt idag och Mira var överlycklig över att få vara ute hela dagen. Och att bada!!! JIPPIEE!! Hon blir ju helt tokig godingen! Det är allt vi gjort idag, varit ute och njutit av solen.

Ny docka och ny tand!

Idag var det fint stundvis så vi var ute och och mös i trädgården. Mira tycker verkligen om att sitta ute i trädgården på en filt.



Mormor och morfar kom förbi på kvällen med en liten present till Mira, en sötis docka! Hon pussa och pussa (eller skulle se om hon kunde äta?).


Jag såg en strimma av en ny tand i munnen, men det är en hörntand.. humm... skumt. HOn borde ju få framtänderna först kan man tycka. Det är kanske därför hon varit lite kinkig och sovit dåligt. I natt vaknade hon 4:15 så det var bara för mig att gå upp då, suck.. Sen somnade hon vid 7 och jag med. Inte konstigt att hon var trött och somnade med syrran på eftermiddagen

Underbart!!!


Allsång

Raringen sjunger så det skrålar i huset. Musik är verkligen ngt damen tycker om! Mormor kom förbioch då vinkades det igen. Lilla söta!

Jag skrattade åt henne idag, jag skulle byta på henne och då ålade hon sig och till slut hamnade hon med huvudet i blöjan, tur att det var den rena som skulle på ;)

Idag har vi varit ute en runda och som vanligt fastnade vi hos ankorna en stund.

Det har varit magdag idag så vi fick ta till microlaxen, stackars sessan!


Söndag hela dagen

Idag har vi bara varit hemma och inte gjort mkt, sköööönt! Mira behövde nog lite lugn och ro efter alla händelserika dagar som varit denna veckan. Nu ålar hon jättefort och är verkligen målmedveten när hon sticker iväg! NU gäller det att verkligen ha dammsugaren framme!

 
Får jag inte ha nappen tar jag väl ankan...

Mira sa NOG pappa....

Lilla skitungen.. Det va så klockrent.. det kom ett viskande pappa från henne! Jag blev så chockad och hennes pappa med. Det lät verkligen som ett riktigt "ord" och inte ett babababbaaba- och det kom när jag frågade var pappa var, så tittade hon på honom och viskade pappa... ÅÅ sötaste unge!

Idag har vi hållt på här hemma med att tömma ut förråd och grejja där nere. Det har regnat ute så det passade väldigt bra. Mira sov bara en gång på hela dagen men då sov hon tre timmar!

 
Mira och världens bästa morfar på Saras studentfest på onsdagen


Mira på kusinernas studentfest på torsdagen!

Sjung om studentens lyckliga dar!

Det har bara varit en massa fest för Miras skull. Igår firade vi kusinerna Filip och Johan och Mira skötte sig exemplariskt. Alla beundrar henne så.

 E jag fin såhär?

Idag har vi varit på storasyskonens avslutningar och lyssnat när dom sjungit och gråtit en hel del med.. Så nu får det bli en lugn helg för Miras mamma är trött...

Mira ålar!


Kan vinka!

Idag vinkade Mira så glatt med hela armen till moste och mormor när dom skulle gå hem, DUKTIG TJEJ!

Vi har varit med storasyrran i stan för att hon skulle bli sminkad, sen fixa Fridha hennes hår- vilken fin Cornelia!
På kvällen var vi på Saras studentfest och Mira charmade alla där såklart!

Lite suddig bild från mobilen!
Lite skojbild ;)

Älskade solstråle!

Hon är en gudagåva denna lilla varelse! Hon skänker oss så mkt värme och glädje i våran familj. Jag blir så rörd när jag ser den starka kärleken mellan alla tre barnen här hemma och ett lyckorus sprider sig i hela kroppen!!

Vi har verkligen tre finaste barnen här hemma, jag är stolt så att jag kan spricka!!

Idag har vi varit ute en runda och satt på trappan i kvällssolen och njöt!


Seperationsångest

Det har vi nog båda jag och Mira just nu- jag är lite små deppig och hon är bebisen som inte låter mamma vara i en halv sekund. Det är bara gnäll om jag sätter henne ifrån mig i två sekunder, till och med vid blöjbytet, suck. Det får vi ta nu, så är det! Nu sover hon så jag ska passa på att andas och njuta av att inte ha henne inpå mig som en kloss.

Pruttunge nr. 2

Herregud!! Det går inte att mata henne vissa dgr. Det är bara att dra av alla kläder innan hon sätter igång med sina härliga pruttljud med munnen.. Här få ni se resultatet....

 Hela ungen ser ut som ett monster


 Ser ganska nöjd ut...

Idag satt jag på toa och Mira va utanför, då gjorde jag små läten *host* och då skratta Mira sen utbröt hon i sina pruttljud, hahhaha jag dog nästan av skratt!

Idag har vi varit på loppisen igen och efter gick vi och fika glass i solskenet. På kvällen var vi hemma och mös med kusin Ludvig som gott sällskap. När jag skulle städa så ville Mira gärna hjälpa till, bra att hon vet hur det ska bli sen ;)


Loppis, Ullared och boppevägran

Igår var det en lång dag med en resa till Ullared. Allt gick toppen med Mira för vi lyckades pricka in hennes sovtider när vi körde. På Ullared var hon som en liten ängel. Vi handlade lite kläder och en leksak för det har hon lite ont om. På kvällen var vi trötta allihop så det blev mat och sova.

Idag har vi varit ute mellan 10-halv 4 så hon sover nog gott hela natten. Det har varit strålande väder. Först var vi på fotbollsmatch och sen gick vi på en stor loppis i Veberöd. På kvällen kom Liam och lekte en stund.

Nu är det slutammat, hon vill absolut inte mer. Jag har kämpat i motvind med amningen och nu är det inte mer att göra. Jag tröståt en "riktig" glass så nu är det helt kört.


Lördagsmys med majskrokar!


Utedag i solen

Jag är störtförkyld och halsont så idag har det varit lugnt här hemma. Mira fick mest leka själv medans jag legat bredvid och halvsovit.. Stackars barn ;)

Det kom ett paket från farmor på posten med en massa fina sommarkläder, TACK ♥

Nu ska vi sova för det är Ullared i morgon!

Bebisträff

Idag kom det hem massa bebisar och mammor till oss och fika. Mira var mkt piggare men näsan och ögonen rann lite fortfarande, men inget hängande. Vi kunde sitta ute och dricka vårt kaffe och det var helt ljuvligt!
När alla hade gått hemåt tog vi en tur i skogen i rasande fart, Mira sov och jag svettades...



Lite lek ute i uterummet!




Stackars liten!

Sjuk igen.. Började i natt med täppt näsa och feber. Hon skrek massor och var jätte orolig. Jag misstänker att det är nya tänder på gång för det rinner lika mkt från munne som från näsan. Idag har hon varit riktigt medtagen och superhängig, det är så läskigt att se...
Så det har varit mkt att sitta med henne i knät och trösta. Men lilla fröken försöker ändå vara lite glad och pigg men de röda ögonen avslöjar ngt helt annat.

RSS 2.0