Vi är hos mormor och manglar dukar och Mir...

img_9937 (MMS)

Vi är hos mormor och manglar dukar och Mira vill såklart spela!


En riktig skitunge...

i ordets rätta bemärkelse. Dag tre med dålig mage... Så fort hon äter kommer det ut menjag tror att det är nya tänder på gång. Vi gav henne lite blåbär till mellis... lyckat... hummm se själv....



Hon är så söt nu, när hon hostar håller hon för munnen! Det kommer nog dagisfröknarna att gilla! Idag fick hon kort därifrån att hon är välkommen den 20 januari klockan tio =) SKOJ!!!

Har hittat mer till Mira på House of Heddas, och jag blir helt sjuk!!! Suck vad fint!!!
Hon leker på sitt rum hela dagarna nu sen hon fick in ett bord där. Hon lagar mat och dricker kaffe hela dagarna men har tyvärr redan slagit sönder hälften så ngt i plåt hade varit bra.....


Idag har vi varit på lite rea. Mira är nog...

img_7201 (MMS)

Idag har vi varit på lite rea. Mira är nog lite magsjuk eller är det tänder på gång... Fick köpa nya kläder till henne... Nu busas det för fullt med pappa. Man märker att hon saknar honom när han jobbar mkt.


Fikar med mamma och Johanna ! Tar helst en...

img_8122 (MMS)

Fikar med mamma och Johanna ! Tar helst en skiva bröd om vi får välja.


Mira önskar sig!

Hon vill så gärna ha dessa dagistofflorna jag hittade på "Toffelhjälten", jag är helt förälskade i dom och det är nog Mira med! Vad tycker ni?


Badat har Mira också gjort, eller jag mena...

img_2704 (MMS)

Badat har Mira också gjort, eller jag menar druckit ;)


Idag har vi varit ute med pulkan två ggr o...

img_4991 (MMS)

Idag har vi varit ute med pulkan två ggr och det är så kul tycker Mira, speciellt när man slirar! Vi följde med storasyster till doktorn och då brakade det i rumpan så det stank på hela vårdcentralen...Hon har väl en rejäl infektion verkar det som!


Äntligen är pappa hemma och busar med mig!

img_9522 (MMS)

Äntligen är pappa hemma och busar med mig!


Mira letar extrapriser nu i rean

img_1853 (MMS)

Mira letar extrapriser nu i rean


Besök av fina Liam och Sofie

img_7412 (MMS)

Besök av fina Liam och Sofie


Farmors ättiksgurka är mums till frukosten!

img_0110 (MMS)

Farmors ättiksgurka är mums till frukosten!


Här donas det för fulla muggar

img_5030 (MMS)

Här donas det för fulla muggar


Mira tackar för julklappen


Kafferep hos Mira

Hon har suttit vid detta bordet sen jag satte ihop det! Hon dukar och dricker kaffe hela dagarna!



sju sorters kakor!

En vilar vi lite mellan varven med

Julkavalkad i foto

Mira var livrädd för Tomten så tyvärr blev det inga tomteknä kort :(
Som vanligt skulle hon bada hos mormor och morfar. Strunt samma om det är julafton eller inte!



Detta va jätteskoj att bjuda mamma på kaffe

img_5492 (MMS)

Detta va jätteskoj att bjuda mamma på kaffe


Nyvaken Mira och klockan är halv elva. Men...

img_5717 (MMS)

Nyvaken Mira och klockan är halv elva. Men det blev ju en händelserik kväll igår med massa gråt när Tomten visade sig. Mira fick massor av fina klappar och hon sa öga flera gånger.


Nu spelar vi paketleken

img_2692 (MMS)

Nu spelar vi paketleken


Litet julbad satt fint

img_2623 (MMS)

Litet julbad satt fint


Roligare i mormors skåp än Kalle

img_3888 (MMS)

Roligare i mormors skåp än Kalle


Godmorgon och God Jul önskar vi er. Mira l...

img_9279 (MMS)

Godmorgon och God Jul önskar vi er. Mira leker med sin strumppresent


Jag kan med äta Tacos!...  Idag har vi var...

img_8244 (MMS)

Jag kan med äta Tacos!...  Idag har vi varit inne med för det är världens oväder och plogaren har inte kommit. alla julklappar är inslagna och knäcken är kokt. Nu längtar vi efter tomten!


Primadonnan sitter i sin egna fåtölj och t...

img_3718 (MMS)

Primadonnan sitter i sin egna fåtölj och tittar på barnprogram. Hon är trött efter allt julgodisbakande.


Oj vad kallt det var ute men det var i all...

img_4880 (MMS)

Oj vad kallt det var ute men det var i alla fall väldigt skönt!


Inköpt idag, bäst att ha fina inneskor til...

img_0770 (MMS)

Inköpt idag, bäst att ha fina inneskor till dagis :)


Firar skolavslutningen med lunch ute på stan

img_1128 (MMS)

Firar skolavslutningen med lunch ute på stan


Nybadad älskling, hittade roliga leksaker ...

img_5424 (MMS)

Nybadad älskling, hittade roliga leksaker i vattnet som fick hennes mamma att skrika till... Det var inte lera om vi säger så....


Liten hostig, sur, snorig och febrig tjej....

img_2054 (MMS)

Liten hostig, sur, snorig och febrig tjej. Mamman är trött och tjurig och pappan skrattar åt sina två vakna tjejer, då blir dom ännu surare ... Dum pappa!


Miras fina teckning!

img_6261 (MMS)

Miras fina teckning!


Mys med popcorn. Nu har alla åkt hem och D...

img_2223 (MMS)

Mys med popcorn. Nu har alla åkt hem och Det är lite tråkigt för Mira är så glad för att leka med Milton. Vi var ute en runda med pulkan. mysigt!


Julfirande med familjen och Mira fick mass...

img_2392 (MMS)

Julfirande med familjen och Mira fick massor av fina paket men det var en ballong som var roligast. Hon fick massa fina saker som kläder, saker till sitt rum, böcker som hon älskar men också världens finaste spis. Direkt visste hon vad man skulle göra och började vispa i kastrullerna, lustig.  På förmiddagen var alla en stund i stan.


Äntligen är familjen Martinsson Möller och...

img_9882 (MMS)

Äntligen är familjen Martinsson Möller och hälsar på oss. Mira är så glad så. Idag fick hon även sin fina fåtölj hon fick i ettårs present. Nu ska vi se sport hela helgen ;)


Vilket busväder det varit idag. Nu är vi n...

img_3508 (MMS)

Vilket busväder det varit idag. Nu är vi nervösa för att familjen inte kan komma ner från Norrköping i morgon. Hade varit så tråkigt , ska fira jul och allt.  Pappa var ledig idag och jag pluggade, Mira nöjde sig med att leka ensam. Nu har hon börjat äta fint med gaffel men så fort hon är mätt kladdar hon som bara den.


Pepparkaksbak!


Idag har vi bakat pepparkakor, eller ja, Mira gjorde på sitt sätt ;) Ser ni dom fina lockarna i nacken? Dom kommer när Mira badat. Synd att vi bara har litet badkar för hon ligger och ska koka kaffe hela tiden men snart får hon inte plats mer.


Sur på moster

Ja det blev hon för moster sa ju faktiskt till! FÅr man väl inte? Mostrarna ska ju bara le och säga hur söt man är! Nej MIra lilla detta är verkligheten, välkommen!

Hon är jättefint med gaffel nu! Mitt intelligenta barn! Lik sin mamma tror jag nog! Och vilken tur, hon är inte rädd för julgranen i år!

Fick svar från läkaren att njurarna var precis som dom skulle! JIPPIE!!!!


På lucia och jullunch

Det var till att vakna tidigt för att se när storebrossan gick lucia på skolan. Han hade det stora uppdraget att pussa Lucian på kinden, ojojoj vad nervöst!

Till lunch åkte vi till mitt jobb och åt en superb jullunch! Mira hade finaste tomtegummeklänningen på sig och alla tyckte att hon va såååå söt!

På kvällen köpte vi julgran och klädde den, mira åt kulor hon... mums!! Sen ahde vi luciafika och mys. Flera ggr stod hon själv utan att tänka på det, och tog något steg med. Skoj!


Helg hos Mira

Ja, det är slarvig på bloggfronten hos Mira, men jag har tappat sugen lite för jag får ingen respons mer.. Är det någon som läser eller bryr sig om att jag skriver?

Igår var vi på Cheerleadinguppvisning med storasysters lag. Mormor och morfar följde också med. Mira var helt i extas och tjoade och tjimmade och applåderade ikapp med lagen som hade uppvisning.
På kvällen fick hon smak på Berneissås och satt och fullkomligt tryckte i sig en massa!

Idag har vi myst och städat fint. Hon har "gått" runt flera ggr och sagt mamma mamma mamma och äta äta äta...
Mamma äter mkt eller vad menar hon tro??


Sjukling!

Mira är fortfarande snörvlig och börjat hosta med. Låter som början på krupp!

Vi bloggade inte igår för då firade vi min födelsedag med påmpa och ståt! Idag har vi lämnat storebror på bussen till Göteborg och haft Idolfinalmys med moster Helen.


Alla fina ungar!


Pulkabacken och julbord nr. 2

Ännu en sömnlös natt, men lite kruppig hosta.
Idag var det julbord med mormors jobb och Lilla Mira fick följa med och agera tomte, världens sötaste såklart!
På kvällen var vi en tur med pulkan och Mira gillade verkligen pulkabacken! Hon satt verkligen och försökte komma framåt!
Nu hoppas vi på sömn.....



Njurkontraströntgen!

I dag fick Mira gjort en Njurundersökning som ett steg två i hennes kontroll på grund utav alldeles för många njurbäckeninflammationer. Första gången blev hon röntgad när hon kissade men nu ska hon få kontrast och jag kunde inte vara med! Jag visste att pappa Fredrik skulle klara det galant!! Det är inte det, jag vill ju också få vara med och känna mig lugn i det dom gör. Som förälder är det viktigt att få lov att trösta och ha lite kontroll på situationen. Eller är det jag som är känslig?? Kan mycket väl vara så faktiskt, Mira är ju pappas tös.

Det gick i alla fall jättebra! Fredrik satte Emla salva på hennes händer och fötter, det va inte populärt men med vantar och overall kunde hon inte ta av det. Sen pkte dom in och hon fick satt en sån.. ööö.. flygplan på handen och dom sprutade då in ngn isotop. Tre timmar efter var dom tillbaka och då fick Mira ligga i en stor kudde som höll fast henne. Eftersom hon fick titta på Fiffi så var hon glad och lugn. Nu borde vi köpa en sån docka till henne, det är hon ju värd nu!!! Nu väntar vi på besked....

Mira blir bara mer och mer förkyld och i kväll lät hon lite "kruppig" när hon andades. Och vi hoppas få sova i natt för en fjärde vaken natt känns för bra.....


Mira dricker och skålar

Lilla fröken har inte sovit på hela natten igen, ingen inflammation i öronen denna gången, men feber och förkyld. Nog värre för mamman som är helt slut. Vi skulle ha mamma/pappa träff är men det fick vi tyvärr ställa in :(


Idag sov Mira länge utomhus. Det blev inge...

img_7634 (MMS)

Idag sov Mira länge utomhus. Det blev inget bad eftersom det var en vaken natt igen. Ont i örat? På kvällen var det bowling och julbord med  hela min familj. Mira var inte alls bra och fick feber igen suck


Pappas födelsedag"

Gud så hemskt att bli väckt på morgonen och så förväntas man vara pigg och glad och sjunga för sin pappa som fyller år. Fruktansvärt synd om detta barn!

Men moster kom mer frallor för att fira så då vakna Mira till och åt av alla de sorter som fanns på bordet.

På kvällen mös vi och åt gott!


Ingen vagn =)

Idag råkade pappa fredrik köra till jobbet med båda Miras vagnar i bilen, det fick helt enkelt bli en innedag! Inte fel det heller. Vi kom på det när Mira skulle sova sin middag ute.

På kvällen var det Idol och Mira ÄLSKAR verkligen musik, nya idolstjärnan kanske?


Lilla snäckan har varit hos mormor idag nä...

img_3979 (MMS)

Lilla snäckan har varit hos mormor idag när pappa tvunget behövde jobba och jag har tenta att lämna in.


Snö snö snö...

Allt hade gått så bra hos mormor och morfar. Jag hämtade henne vid tio tiden. Hon var så trött så jag va tvungen att lägga henne lite tidigare men då sov hon bara en timme... suck.... Men det var nog för att hon sov inomhus.
Vi var ute en runda på eftermiddag/kväll och skotta snö, Mira skrattade massa när jag höll på. Sen gick vi en runda.
Mormor och morfar kom på kvällen en snabbis för vi fick strömavbrott och jag hittade inget fel, då grät Mira massa när mormor skulle gå och sträckte sig efter henne massor. Så gör hon inte när jag säger hejdå...


Övernattning hos mormor!

I kväll fick vi hastigt och lustigt åka med Mira till mormor och morfar för övernattning. Vi skulle åka till akuten med Gabriel med en konstig armbåge som stod rakt ut.

På dagen var det besök hela tiden och lite sömn för fröken. Det blev en liten eftermiddagslur istället. Mira är så trött på vårt tjat om att hon ska gå, så bara man tar henne i handen slänger hon sig på golvet.

 Mira badar säkert eftersom hon alltid kryper in till badkaret hos mormor och morfar!


RSS 2.0