Kvällsmys!

img_4102 (MMS)

Kvällsmys!


Jag har tagit ett beslut!

Nu kommer jag att stänga bloggen och lösenordsskydda den! Jag tycker att Mira är så stor nu och tycker att dom som vill läsa om henne är dom jag vet vem det är.

Vill du ha lösenordet så kommentera här så mailar jag det till dig. Eller maila till mirakelmira@hotmail.se


Sitter fint i morster cykelkorg =)

Härligt soliga dagar!

Igår var vi på Österlen men där var det kallt! Hemma hade vi 23 grader men kom dit till 13....Men man kunde sitta i lä och gotta sig i solen. Mira hade så roligt med lilla hunden och moster skämde bort henne med lek och salta pinnar. Hennes min när hon såg stranden och havet är obeskrivlig! Ögonen blev superstora!

Idag har vi varit hemma och varit ute hela dagen. Mira fick springa ute naken för det var så varmt. Hink med vatten var det roligaste som hänt på länge för henne. Alla blommorna fick vatten. På kvällen när vi hämtade Gabriel skrek hon rakt ut när hon såg honom. Och hon blev så glad när Cornelia också kom hem! Syskonkärlek!

Här kommer massor av bilder!


Soltält är toppen!

Så kul man kan ha med en spann med vatten

Tar hårt att vara ute.....

Kärlek på Österlen

img_9969 (MMS)

Kärlek på Österlen


Låter korten tala!


Skitig goding!

Idag har Mira varit ute sedan klockan 10. Men hon har varit varm som bara den... Lite febrig så hon har fått alvedon. Mormor och morfar kom, Moste Helen kom, Moster Milla kom och hunden Saffi. Och hon blev skitigare och skitigare!
På kvällen fick hon lite popcorn för att det var skärtorsdag.
Påskfest på dagis

På natten var Mira vaken och kändes varm men hon hade ingen feber. Idag lämnade både mamma och pappa på dagis och Mira gav fröknarna ett STORT påskägg fyllt med godis och det uppskattades!

Idag hämtade jag inte henne förrän fyra men det va inga problem för den lilla damen inte! Hon trivs på dagis!
På kvällen kom favoriten Andreas!


Underbara dagar!

Ja mamma Malin har för mkt att göra och bloggen blir lidande igen.... Förlåt!

Men nu har vi fått köpt en sandlåda, en bänk/bord till Miran, hon vill ju bara vara ute hela tiden, det enda som gäller. SKönt med en uteunge!
Igår var hon hos mormor och morfar och fick leka med två små goa hundar!


Lek hos mormor och morfar igår!


Fick låna mormors fina keps för solen va så stark!

Majskolvar är jättejättegott!!!

img_7283 (MMS)

Majskolvar är jättejättegott!!!


Sandlåda behövs!

Nej stackars rultan! Hon springer ut så fort hon kan och sätter sig i rabatterna och gräver... så ska de ju inte va!
Nej i morgon pker vi och köper en sandlåda, punkt slut!
Mira hos moster Milla

I kväll har Mira varit hos moster Milla som  gjorde sig till och tog med pedagogiska leksaker och böcker från jobbet. Men tror ni att det var det hon ville? Nej, det var roligare att hälsa på grannens hundar, spela fotboll med Jimmy, hjälpa till att grilla och laga mat. Vattna uteblommorna var också kul. Lite rädd för hundarna som skällde men mest glädjetjut och till sist en klapp och kram fick hundenTilda. Vi var där 2 gånger och hälsade på.

Mamma hade sagt att Mira helst inte äter kött men efter en halv korv, ris och grönsaker så smakade mosters kyckling och fläskfilé mycket bättre. Mira blev väldigt sur på Milla när hon inte fick slänga muggen i golvet eller förstöra 1000 bitars pussel med bara 30 bitar kvar att lägga. Massa bus med storebror när han och mamma och pappa kom. Sen hämtade hon själv napp och snuse i väskan och tyckte att det var dags att åka hem och sova. Eller???

Kram på dig Mira det har varit en rolig och intensiv kväll som både Jimmy och jag älskade.
Moster MillaLillan ska sova och vara snäll.....

Ja här sitter hon och klockan är halv elva... Verkar ha ont i magen och åt lite välling. Hoppas hon somnar snart annars blir det jobbigt i morgon bitti.
Idag har pluttan haft sin längsta dag på dagis, till halv fyra. Hon har de bra hon!


Här leker Mira med vinsten mamma vann till henne!

Nya konstnären! Vem målar hon till tro?

¨1,5 års kontroll

Jaddå hon klarade besiktningen! 10,3 kg 82 lång! Liten tjej! Men go som en stor! Hon klarade allt hon skulle och räckte tunga till doktorn flera ggr!
Vi tog blodprover för att kolla vad det kan vara med hennes mage och hon fick en spruta, och skrek....
Mira va hemma hela dagen med mig och på kvällen målade vi med pensel för första gången och såpklart smakade hon på färgen och höll på att kräkas!


Idag var det första drop in på dagis! Det ...

img_8388 (MMS)

Idag var det första drop in på dagis! Det bjöds på våfflor.


Ullared i dagarna tre!

Vi åkte upp på fredagen och då kom hela pappas släkt! Det var skoj att vi kunde vara tillsammans.
Mira var inte alls kry i magen på lördagen så vi fick kasta kläderna och använda oss av det nya vi köpt. Tur att vi var på Ullared ju!

När vi kom hem idag blev Mira så glad, och skrek glädjetjut när vi satte på den nya filmen med Teletubbies hon fick av oss. Annars blev det mkt kläder, en liten dator och en boll. Natruligtvis massa böcker med som hon älskar. När vi åt middag satt hon och räknade så sött. ett tå te och lite jubel på det!


Fikastund med kusin Milton

Lite lyxmat innan hemresan!

Mira är på g mot sommaren

img_3704 (MMS)

Mira är på g mot sommaren


MonsterMira

Ibland är hon inte alls glad när hon kommer hem. Ska sitta i mitt knä och hänger efter mig som en trasa... Då är jag inte glad......


Bakning med mamma

Idag hade Mira varit superglad på dagis och var ganska glad hemma med. I alla fall när hon fick sitta på bordet när jag bakade! Hon lekte med mjölet som om det var sand... MÅSTE FIXA!!!
Slarv....

..... men ni är också slarviga med att visa er här., så nu fick ni igen ;)

Det har varit mkt, massa mageproblem och trött och sjuk mamma, och då blir bloggen lidande! Sorry! Men nu får ni en härlig kavalkad av bilder istället!


Första "Trappglassen"Konstnären MiraÉn finger i näsan och en i örat!Humm... undrar hur det smakar?Örk det va íngen höjdare alls!!

Mira sjunger!

Hon kan hon! Lyssna noga!


Hörde ni? Lilla Katt var det ju!

Fortfarande magsjuka

Inte alls bra, nu måste det ta stopp! Vi skulle ut och cykla en runda men fick hjälpa en tjej som var inlåst på biblioteket!


RSS 2.0