Mira hos moster Milla

I kväll har Mira varit hos moster Milla som  gjorde sig till och tog med pedagogiska leksaker och böcker från jobbet. Men tror ni att det var det hon ville? Nej, det var roligare att hälsa på grannens hundar, spela fotboll med Jimmy, hjälpa till att grilla och laga mat. Vattna uteblommorna var också kul. Lite rädd för hundarna som skällde men mest glädjetjut och till sist en klapp och kram fick hundenTilda. Vi var där 2 gånger och hälsade på.

Mamma hade sagt att Mira helst inte äter kött men efter en halv korv, ris och grönsaker så smakade mosters kyckling och fläskfilé mycket bättre. Mira blev väldigt sur på Milla när hon inte fick slänga muggen i golvet eller förstöra 1000 bitars pussel med bara 30 bitar kvar att lägga. Massa bus med storebror när han och mamma och pappa kom. Sen hämtade hon själv napp och snuse i väskan och tyckte att det var dags att åka hem och sova. Eller???

Kram på dig Mira det har varit en rolig och intensiv kväll som både Jimmy och jag älskade.
Moster Milla



Kommentarer
Postat av: Helen

Så mysigt det låter. Verkar som att ni fick lite träning inför framtida barnbarn. Hon är ju så ljuvlig att vara med det lilla livet.

2011-04-16 @ 08:25:51
Postat av: Marie-Louise

Vad härligt att få åka till moster och busa. Kan vara skönt att slippa mamma och pappa en liten stund, eller hur ;) Kram fina

2011-04-16 @ 12:36:14
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Lillrikas

Vilken snäll och go moster hon verkar ha...! :-)

2011-04-16 @ 20:35:28
URL: http://lillrikas.webblogg.se/
Postat av: Fnulan

Mira har två fantastiska mostrar! Så skönt för henne att slippa va med mamma alltid... Eller är det tvärtom ;)

2011-04-16 @ 23:34:27
URL: http://fnulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0